BEKAM DAN URUT

Urut dan bekam wanita

​BEKAM DAN URUT

Khas utk wanita yang datang ke rumah sy di Ampang . Urutan selama satu jam lebih dan bekam unlimited cup.

.

nor azura idris

azura spa and wellness

0189009493

Bekam wajah

Bekam Masalah jerawat sy dh open balik.. Dptkan nasihat dokter sblm dtg bekam. Jika blh dptkan antibiotik sblm dtg bekam. Sy fokus masalah muka jerawat teruk.. 

Semasa bekam jerawat akan pecah

Slps bekam muka akan merah,lebam, bengkak.

.

Sy ulang sekali lg.

Khas utk masalah jerawat teruk yg ada

Pustul

Papul

Komedon

.

Rawatan bekam ini perlu susulan rawatan.

.

Mohon jgn dtg bekam jika anda nk khawin minggu dpn, nk tunang minggu dpn.. muka anda dh x sesuai utk di bekam.

.

Bekam sri wajah sy tak buat.Hanya bekam masalah jerawat kritikal sahaja sy ambil.

.

Bekam jerawat ini rawatan dalam 1-2jam ada masa sampai 3 jam.

.

Bukan proses bekam sahaja yg sy buat malah rawatan ini alternatif utk wajah juga sy buat.

Facial-bekam-terapi ice-masker

.

Jika nk bekam wajah pastikan anda send gambar pada saya dahulu.sy akan terangkan proses rawatan, setuju rawatan baru kita set date bekam.
Nor Azura Idris

Azura spa and Wellness

0189009493

Bekam jerawat

Bekam Wajah merawat masalah jerawat

Rawatan bekam dan spa

Rabu sunnah berbekam19 Ramadhan

.

Rabu Hari yg di tegas supaya JANGAN berbekam supaya tidak dijangkiti penyakit berjangkit seperti Kusta

.

Anda Ikot dalil yang mana?

Sy tak paksa berbekam

Sy xnk gaduh pandangan.

Selain rawatan bekam ,saya juga membuat rawatan urutan,consultan tangisan bayi, Facial,mani dan pedicure, lulur dan pupur.

mungkin tidak sesuai bekam hari rabu anda boleh buat rawatan lain.

 kenapa tidak,byk lagi pilihan

.

Azura spa and wellness

0189009493

BEKAM, URUT,MANICURE,FACIAL

​Promosi Ramadhan 2017

Harga tidak termasuk caj trasport ke rumah pelanggan.

Promosi hanya sah sehingga 1 syawal 

Home Spa saya terletak d Berhadapan Hospital Ampang.

0189009493 Azura

URUT WANITA

Perhidmatan urutan bagi wanita 

Rm100 persesi selama 1jam 1/2

.

Rawatan harga Rm100 ini hanya sah dia Home spa Azura Di pandan Mewah Ampang

.

urut wanita ke rumah pelanggan akan dikene kan caj trasport 

sebarang pertanyaan blh whatsapp sy 018900949 (jgn call)

Bekam Darah 

Bekam darah promosi ramadhan

RM100 Di home spa azura pandan mewah.

.

caj trasport akan dikene kan ke rumah pelanggan.

mohon jgn call sy. Sila tinggalkan pesanan anda whatsapp 0189009493

Promosi bekam dan perhidmatan Mobile Spa

Assalamualaikum wbt…
Di kesempatan ini,

Saya dengan rasa rendah diri,

Setulus ikhlas hati ke hati,

Memohon maaf sepuluh jari,

Kiranya ada salah silap selama ini,

Sama ada yang disedari mahupun tanpa disedari.

Muhasabah insani…
Semoga puasa, amalan, ibadah serta munajat muslimin muslimat semua diberkati serta dirahmati Allah swt.

In shaa Allah, aamiin ya Rabbal’aalamiin..
Ahlan wasahlan ya Ramadan.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Promosi Sepanjang Ramadhan dr Azura Spa And Wellness.

.

Tempahan boleh whtsapp di 0189009493

Atau klik di sini

http://www.wasap.my/+60189009493

.
Harga Rawatan Ramadhan 2017
Promosi hanya sah sehingga 1syawal .

*Bekam* Rm100 tiada limit cup seorang

Muka -Badan -Kaki

*Urut* Rm100 lebih kurang 1jam 1/2

*Bekam dan Urut* Rm 160

💨💨💨💨💨💨

*[Rawatan tolak Angin]* sesuai utk mereka yg kerap sakit perut dan kepala semasa puasa
Urutan pulih tenaga

(Urut Badan ,perut, tgn,bahu,kepala)

“Teknik ayurveda head massage”

Guasa Bahu

Akupuntur kepala

Rm 150
💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻

*Rawatan Kuku*

Manicure Rm30

Padicure Rm40

(Rendaman air, Ketip kuku @ shape kuku, buang kutikal, kilat kuku)
💆🏼💆🏼💆🏼💆🏼💆🏼💆🏼

Perhidmatan Facial menggunakan Product

*Beauty Cottage*
*Facial basic Rm30*

cleansing milk

Cleansing gel

Scrub

Massage

toner

Uv cream
*Facial Pro Rm60*

Cleansing milk

Cleansing gel

Scrub

Massage

steam (wap panas)

Picit jerawat

Rubber masker

Toner

Uv cream
😘😘😘😘😘😘😘
*[Pakej Raya]*

🌹Pakage A

👉🏻Urut 1 badan

👉🏻Lulur Wangi

RM130

.

🌼Pakage B

👉🏻Urut 1 Badan

👉🏻Lulur Wangi

💅🏻 Manicure

RM 150
🌺Pakej C

👉🏻Urut 1 Badan

👉🏻Manicure shine

👉🏻Padicure Shine

👉🏻Facial Pro

👉🏻Akupuntur wajah

RM 270
Nor Azura Idris

0189009493

-Home spa pandan mewah ampang depan Hospital Ampang

Ig:bekam wanita
*Trasport caj akan dikene kan jika ke rumah pelanggan*

.
Whatsapp booking atau pertanyaan

http://www.wasap.my/+60189009493

TARIKH SUNNAH BEKAM

e

Hari sunnah bekam

​Tarikh sunnah bekam

Kulit muka berjerawat bekam sebagai iktiar

Adakah bekam diwajah menjanjikan kebaikan

Bekam sebagai iktiar salah satu perubatan yg boleh di cuba. Mcm kita buat facial, harapan nk cantik,tp ada jgk lps tu jerawat makin banyak lps rawatan. Ada kebaikan, ada kelemahan.

Mohon pada Allah kebaikkan. Sy cuma membuat rawatan berdasarkan ilmu yg ada. 

Bila tinggal parut baru boleh buat rawatan kaedah lain plk.
Sebab tu sy belajar bekam , sy bljr Perhidmatan Estetik. Keduanya ada kaitan utk kita gunakan.

Wanita dan kecantikan tak dapat dipisahkan.

Anda rasa nk raya kulit muka cantik , dr muka jerawat bernanah,berbatu mulakan bekam dr Sekarang. Jgn 2minggu nak Raya baru nk cari Rawatan Bekam Wajah. Rawatan bekam misti ada RAWATAN SUSULAN @ Perunding Susulan.
Jgn balik terus diam seribu bahasa pastu appy plk produk ABCD.

.

Yg dtg pada sy kebanyakkan muka “KRITIKAL infaction, skin sensetive, akne vulgaris , akne rosasea jerawat sana sini” “Komedon” “Papul” “Pustul” xyah cakap la bersepah kt muka.

Sy buat Rawatan Tak macam awak pegi kedai bekam lain. BERBEZA RAWATAN SY DGN MEREKA. 

Boleh dikatakan yg dtg balik berpuas hati. 

Kalau muka dh cantik tiada jerawat sy xkan buat bekam jerawat aka bekam seri wajah sbb rawatan sy Fokus pada bekam Jerawat ,kulit bermasalah.
Nor Azura Idris
Azura Spa And Wellness

0189009493

Bekam jerawat​

Bekam Jerawat wajah

Bekam wajah bantu merawatan muka berjerawat. BEKAM akan di buat di sekitar muka

Bekam wajah

Bekam wajah masalah jerawat

RAWATAN BEKAM WAJAH
Azura spa and wellness ingin berkongsi dengan ANDA semua bagaimana merawat JERAWAT DI WAJAH
————————————————

Anda sudah cuba berbagai rawatan tp masih ada jerawat, nk tahu keadaan yang boleh bekam wajah

.

♡Jerawat nanah

♡Jerawat Pasir

♡Wajah anda gatal

♡Wajah yang berminyak

♡Banyak white head

——————————————–

Antaranya punca yang famous dari pelanggan bekam wajah .
1 ) Salah pakai Produk di wajah

2 ) Muka Alegik seafood

3 ) Resdung

4 ) Rawatan Facial tp tidak sesuai dgn wajah

5 ) Tidak Pernah menitikberatkan tentang kecantikan

( WAJIB singkirkan Jerawat anda sebelum Raya) 

:: Info Rawatan Bekam Wajah ::

♡ Azura Spa and Wellness membuat bekam wajah dengan teknik “singkirkan jerawat” & “matikan akar” proses akan dilakukan satu persatu di kawasan wajah. Tidak seperti di Spa /kedai bekam yang membuat 8cup serentak di wajah. Proses Bekam menggambil masa 1jam -3jam bergantung pada keadaan wajah.
♡jurubekam anda sangat berpegalaman dalam rawatan bekam wanita & bekam wajah .

♡ Harian Metro pernah temuramah mengenai bekam wajah yang di buat 

 …………………………………………………………………….

Pada yang mempunyai sebarang persoalan berkaitan #bekam , #bekamwajah Sila hubungi :
Whatsapp Only

018 900 9493

018 900 9493

018 900 9493

.

.——————-

LOKASI Rawatan▶

——————–

✔ Berhadapan Hospital Ampang
✔ Landmark : Hospital Ampang

.

******************************************

Home spa bekam wanita Azura

” Dari wanita ke wanita”

******************************************

#bekam

#bekamwanita #resdung

#bekamjerawat #bekamperempuan

 #bekamsetapak #bekamgombak​

Previous Older Entries

norazuraidris

bekam wanita

Bekam promosi ini khas untuk semua Pelanggan saya lama @ yang baru nk cuba.
.

Tempahan boleh di buat di 0189009493 
Atau klik di sini

www.wasap.my/+60189009493/Promosirayahaji
.
#bekam #bekamwanitanosatumalaysia #bekamsunnah #uruttradisionalmelayu #urutantradisionalwanita #wanita #harianmetro #majalahwanita #bekamwajah #bekamwanita #azuraspaandwellness

tweets – tweets make me happy

Error: Please make sure the Twitter account is public.