Bekam wajah

#Bekamwajah
Apabila ingin melakukan bekam pada wajahHendaklah meneliti keadaan jerawat yang tumbuh.Keadaan tekanan darah pelangganAdakah jerawat dalam keadaan jangkitan.Apakah cara rawatan pemulihan selepas berbekam
.
#bekamjerawat ini mampu membuang pustul ,pupul jerawat
Nanah yang ditarik keluar akan di buang.Kesan merah ,kesan lebam akan kelihatan selama 3hari sehingga pulih / 7hari
.
Tidak dibenarkan memakai make up.Pertanyaan lanjut
018 9009493 azura

Advertisements

Kuih kapit

Kueh Belanda, Kuih Kapit, Nyonya Love

Kuih kapit nuttela

Tarikh sunnah berbekan

Tarikh sunnah berbekam kini kembali lagi.
Pada cuti hari raya natal.
Mudah untuk tempahan.
Mudah tak perlu ke spa.
Perhidmatan terus ke rumah anda
Sekitar KL & Selangor.
.
http://www.wasap.my/60189009493

Maajun sunnah

Pada 1/12/2018
Sy telah pergi menuntu ilmu bersama Dr (H) Suraya .
.
Tajuk kursus kalini adalah maajun sunnah hand made
.
Starter kit diberikan pada setiap calon yg hadir untuk dibuat di dalam kelas.
.
Bahan -Bahan maajun ini seperti
Kurma adjwa
Madu borneo
Halba
Dan berberapa resepi herba lain
.
Kelebian maajun ini adalah
Makanan suppliment dr Asas Kurma,dia mana yg kita tahu ia memberikan tenaga , membuatkan perut tidak lapar,
.
Kelebihan maajun campuran ini juga memberikan angin badan keluar,merangsang minda.
.
#bekam #urutwanita #bekam #bekamwajah #bekamwanitanosatumalaysia #norazuraidris #urutanpertama #bekamresdung #bekamjerawat #bekamkerumah

KEBAIKAN BEKAM WAJAH

KEBAIKAN BEKAM WAJAH YANG RAMAI TAK TAHU
.
1. Membuang bakteria pada wajah
2. Merangsang regenerasi sel kulit
3. Mencegah pertumbuhan jerawat
4. Menghilangkan jerawat
5. Melanarkan peredaran darah pada wajah
6. Menjadikan kulit wajah lebih sihat , cerah dan berseri
.
Kesegaran muka selepas rawatan bekam amat terasa kepuasannya , seolah bersih dimuka

018 9009493

Nor Azura idris

Azura Spa And Wellness

Perhidmatan Rawatan yang dilakukan seperti

Urutan Badan

Urutan Bersalin

Bekam Wanita

Facial wajah

Terapi Ibu dalam pantang
Terus ke rumah anda

Untuk tempahan rawatan boleh

Hubungi no hp sy 018 9009493
.

#bekam #bekamampang #bekamwanita #bekamwanitanosatumalaysia #bekamkerumah #urutbersalin #urutwanita #urutbadan #uruttradisional 

Bekam dan urutan wanita

HARi ini sy masih lagi membuat rawatan urutan dan bekam

.

Esok selasa sy akan bercuti utk pulang ke kampung halaman 

Bagi menyambut hari raya 

.

Untuk tempahan rawatan boleh

Hubungi no hp sy 018 9009493
.

#bekam #bekamampang #bekamwanita #bekamwanitanosatumalaysia #bekamkerumah #urutbersalin #urutwanita #urutbadan #uruttradisional 

KURSUS BIMBINGAN DAN DIDIKAN ANAK-ANAK KURANG UPAYA (OKU)

Perhidmatan Bekam dan Urutan di Ampang

#nasi manggey #kelapa baldi

Ini warung kita Bandar Baru Ampang

Ye sy berada sekitar sini untuk memberikan rawatan Urutan badan wanita & Bekam wanita

.

Ikuti sy di media sosial Insta Bekam Wanita

.

Membuat rawatan bekam dan urutan hanya utk wanita, isteri, kakak.

Terus ke rumah anda sekitar ampang.

Me ┬átime seorang isteri

Sebenarnya tak susah sangat untuk elakkan depresi seorang surirumah yang 24 jam hadap dinding rumah yang bisu dan anak yang sering menangis.

Especially kalau kau orang yang dekat dengan mereka. Suami. Kakak. Adik. Abang. Jiran.

Cukup kau bagi dia masa bersendiri tak pegang anak, tak hadap sinki dapur yang belengas, rumah sepah, bagi dia masa untuk diri sendiri. 

Kengkadang kalau dia cakap dia nak keluar kejap cari itu ini, kau kena faham yang dia cari bukan barang sangat pun tapi dia sedang cari diri dia yang hilang tenggelam dalam rutin harian. 

Kau offer untuk jaga anak dia sekejap. Untuk 1-2 jam sahaja. Kau ingat dia boleh ke keluar lama-lama tak teringat anak di rumah? 
So untuk 1-2 jam itu biar dia puas meluang masa untuk diri sendiri, melayan diri sendiri tanpa dengar tangisan anak-anak.
Kemana dia pergi itu terpulang.mungkin dia ingin ke spa untuk bermanja,mungkin ingin dapatkan rawatan urutan,mungkin beliau nk ke gym bg sihatkan badan. Mungkin pg shoping membeli barangan sendiri.

Dengan cara tu dia bukan hanya ‘heal’ diri sendiri dia juga selamatkan anak-anak daripada hadap seorang ibu yang bertukar jadi naga hanya kerana perkara kecil seperti tertumpah air. 

Ini mungkin benda remeh bagi sesetengah orang, “Elehhh alaasan je tu, dah jadi mak kena la jaga anak nak buat macam mana?”  
Sebabkan manusia macam ni la sebanyak mana ibu-ibu yang letih lelah jiwa raga mereka yang mulanya sangkakan mereka ‘supermom’ boleh buat semua benda, akhirnya collapse. 
End up dapat sakit mental. Benda ni tak jadi sehari dua, mungkin makan tahun. Tapi jika si ibu dah mula tunjuk tanda, tolong jangan ignore. Offer her a helping hand.
“Dah teruk nau aku tengok ko ni Limah, dah g la rehat aku jaga anak-anak ko kejap. Kalau ko nak keluar pun takpe aku jagakan. Have your time ok.” Offer pada limah kadang membuat ia senyun lebar.
Lagi indah andainya suami yang offer
“Letih ye sayang? Meh abang jaga bebudak ni, sayang p rehat dalam bilik, biar je la dulu dapur and rumah sepah. Nanti abang settlekan.” Atau abg dh booking tukang urut , syg rehat betulkan urat dulu

Dia dah hadap 24jam apa salahnya untuk dia ignore untuk beberapa ketika dan biar orang lain handle. 
Sebagai ibu juga perlu tahu limit jangan nak jadi supermom sangat. Accept and embrace ourselves. Is ok rasa down seketika rasa nak bersendiri seketika. 
Kalau takde orang nak tolong jagakan anak-anak cari orang yang boleh dengar apa kita nak cakap tanpa judge kita.
At the end of the day, Allah is there for us let’s strengthen our inner self dengan DOA dan SOLAT. 
Semoga Allah bantu semua ibu-ibu yang struggle setiap hari untuk ikhlas. Moga mereka yang terdekat diberi hikmah untuk meringankan ibu-ibu, bantu elak depresi.

Urutan bekam wanita 018 9009493

Previous Older Entries

norazuraidris

tweets – tweets make me happy

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.