Diaku cinta

Sudah lama x berbicara tentang cinta,
2tahun banyak yang belajar tentang kehidupan dan kematangan , 2tahun jgk baru aku sedar yg hidup ini harus diteruskan walau tiada cinta manusia..xpernah melupakan untuk berdoa moga si dia kembali pada jalan Allah.

Kini xku sangka doa itu di Makburkan. Allah beriku perluang sekali lagi untuk bersamanya. Tp x seperti dahulu..kini cara zu ajarkan jalan padanya berbeza sekali…tiada lg kasih sayang setulus hati..tiada lagi kepercayaan yg di beri.. cukup sekadar aku adalah seorang kenalan yang mungkin boleh berbual bicara bersamanya.

cinta?? Perasaan Masih ada tp xmengharap kebahagiaan seperti dahulu.walau zu tau niatnya. cukup sekadar kita berkawan dahulu. Aturan Allah itu cantik , kita harus percantikan diri sendiri dahulu.

minggu lepas 3 hari balik d rumah keluarganya terubat rindu masakan mak… keluar makan malam bersama2 keluarga , Pergi ziarah Nenek, Allah rindu yg terpendam x terkata bila dpt bersama semula.

Black story mmg xdpt dilupakan bila merana dilukakan..tp itu adalah ujian kami..kerana itu jgk zu menjadi insan yg lebih baik.tiada dendam..tiada pergaduhan antara kami mmg tiap kali raya pon kami ada menghantar msj meminta maaf.

Zura HarAP  kehadiran diri ini dapat mengubah hidupnya kembali menjadi seorang anak yg baik..

Bila bercerita dengan kawan yg mengenali kami..ramai yg berkata SUDAH LA…AKU TIDAK SUKA LA ZURA RAPAT BALIK DENGAN MAMAT TU. Ramai yg mencemuh, Ramai yg berkata kalau kami khawin xnk datang kenduri tu…bg zura xda org yg xda masa silam yg x boleh berubah. x baik kita menolak org nk berubah.

Dia ku cinta mungkin kali ini berbeza personaliti 2009-2014. panggilan kami tahun ini Along – Ya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: