Diploma seni lukis seni reka uitm machang

5 tahun sy belajar pembuatan barang kemas (jewellery design) banyak kenangan bersama kawan-kawan dan juga pensyarah. bermula daripada interview d Uitm Melaka dan akhirnya mendapat tawaran belajar d Uitm Machang kelantan. Tawaran seni lukis dan seni reka. Huh x kisah la jauh ke kelantan sbb umah saudara mara nenek semua d besut.

Hari pertama pendaftaran d kolej Tun Hussin Onn seminggu orentasi..zura benci orentasi kene jalan Jauh2,tido x cukup,makan 5 minit je..Sampai ari ke 3 orentasi zura buat-buat jatuh sakit.(so boleh rehat d bilik pesakit) selamat orentasi berpindah ke Tunku Abdul Rahman (TAR) yg best kolej ni, pelajar art and design sem 1 semua mendapat bilik tingkat 8..sampai sem 3 di sini..berpuasa naik turun tingkat 8 mmg dugaan–eh xda lif ok!! kolej ni tingkat 4 bawah bukit,4 atas bukit..so dikira kalau naik ikut tangga cafe mmg 8 tingkat laa….2tahun jugak d sini pg class jalan kaki naik tangga batu cave… seronok d kolej ni walau jauh dari org..

masa sem satu rumit sy bernama suhaila,ema,senior kak jen.. sem 4 berpindah ke kolej kolej dato onn..kali ni ddk bilik bawah dekat blkg cafe (alasan dpt mohon bilik bawah bg surat sakit) start ddk kolej ni dugaan byk sikit.. dgn suhaila n rumit gaduh sampai skrg x baik..merana betol ddk bilik neraka tu..

masa diploma dulu sempat zura berjalan2 sekitar Kota baru, Terengganu..

Result belajar pon x memuaskan.asyik ada je subject yg kantoi.(DudukΒ  bilik Neraka mcm mana nk belajar)

Apa pon zura selamat juga habiskan pengajian diploma 3 tahun di Kelantan.

13

Dalam class gemologi ,,kajian batu permata bersama En Zamani.

DSC03188

Dalam class pembuatan @ bangkel jewellery

5

Sem 6 (last sem) dalam class pembuatan @ bengkel…sem ni buat full set jewellery

Nov10867 copy

Sem satu … masa mula2 jejak kali d uitm macang kelantan ni la kawan2 class..sem 2 kami berpecah mengikut bahagian masing2,fine art ,fine metal,textile.

11

jalan2 Pengkala Chepa melihat pembuatan batik canting ,COP BATIK,DAN songket.

1

Pemandagan kolej kediaman ..time ni jalan kaki nk ke class panjat bukit.

Digital image

Berjalan ke kuala besut dgn kawan namanya zarina ( rina).

6

Art work sem 5

12

Brooch series with bead stone setting

Image2033-001Baru balik class

Digital image

Melihat pembuatan batik cop d Pengkalan chepa

tempat ni mmg panas..x bernafaz.pakcik ni hebat sgt cop batik panas2….

4

Jalan dgn pensyarah mencari bunga.eh bunga .bunga aina kan ada sebelah.. “alasan”

15

uitm hak bumiputra.. dgn pengarah Uitm masa ini.

Digital imageKrusus ass perkahwinan siswazah..sy dh ada sijil krusus kawin dari sem 3 diploma lg.hahahaha..but now 23 xkawin pon lg..

Digital imageJetty kuala Besut..subuh ari.. jalanΒ  dgn rina 2 hari 1 malam ..tido dlm kereta..

IMG_0367 copy

Pasar Siti Khadijah Kota Baru.

20076_1363658733884_3390454_ncat dinding class part 6

39942_143085292386566_2936893_nclass rendering

24200_1418960116384_4741456_nlawatan Terengganu-KL-Kuala Kangsar.

23431_1392302129951_3747149_nUMK..universiti melaysia kelantan.

407939_10200364022005518_1547210068_nBaju rasmi dipartment fine metal Uitm kelantan.zura beli 3 helai baju ni..walaupon sebenarnya wajib ada 1 sahaja.. sebab selesa pakai pg class.

20076_1370470384171_7483557_nclass buat coffee pot

23889_1389647703592_3913926_numk with dato suhaimi baba

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Fadhil Musa
    May 18, 2015 @ 13:33:26

    Ha6 azura xde pun pic aku sedih2 ha6

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

norazuraidris

bekam wanita

Assalamualikum
Selamat malam
😍😍😍😍😍😍😍 Servis manjakan diri pada minggu ini
πŸ€“πŸ€“πŸ€“πŸ€“πŸ€“πŸ€“ Alamak sejuk la nk mandi minggu ni,maklum la hujan setiap hari.β˜”β˜”β˜”
Ramai kenalan yg update status air shower🚿 mcm ais batu ,dh tak payah pg oversea
πŸ—»πŸ—»πŸ—»β›„β˜ƒ
Haaaa so u alls mandi kerap ke tidak setiap hari.

Jgn la takut dgn air sejuk, bagus juga mandi air sejuk untuk rawatan system badan kita.. memberikan haba2 kepanasan keluar tau.

Sy kalau blh nk mandi lama-lama rasa mcm tenang je.Nikmat dibawah pancuran air mcm berada di air terjun.

Eh cerita bab mandi air sejuk ni..minggu ni sy  nk buat promosi la manja-manjakan diri dgn  Urut berlulur supaya daki2 hilang. Kulit cerah mulus. Pastu mandi air sejuk.

Nk cerita lebih pon tak pandai sbb bila sy ke rumah pelanggan sy jenis tak kira waktu ,kadang borak2 lupa nk balik.

Cuma adakah anda semua selesa dgn rawatan dgn sy.

Jika ya pasti anda tak melepaskan perluang grap pakej minggu ni.

Nor Azura idris
018 900 9493 *Whatsapp Broadcast*

tweets – tweets make me happy

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: