Mary Kay

Mary Kay bersama beauty consultant ..

4/2/2013 zura dpt invitation dari  beauty consultant Mary Kay untuk jadi model..OH>>OH>>>OH layakkah aku nk di make up kan dgn product mahal.. excited sgt nk pergi..sbb mmg selalu dh joint Mary Kay evant..Al maklum la mmg skrg everday mencuci muka menggunakan mary kay botanicals F2..,fondation, mcm2 lg la yg dh beli sendiri pakai utk jaga kulit muka ni..kalau dulu cuci muka dgn ubat gigi colgate je..<———–selekeh gila kan—–haha…but now dh start tukar Mary kay serasi dgn wajah,kulit,warna….dari bulan 4/2012 pakai Mary Kay.. effact mmg cepat.

Beauty Consultant Laila Abdul Rahman AKA kak laila yg menjemput sy ke majlis ni.. Dgn berbekalkan semangat berkobar2.. naik motor terus ke one utama damansara..tptnya x tahu pon kt mana tpt akk ckp area situ jgk..mau x mau 1 jam lebih jgk sesat mencari sunway giza..masuk ikot one utama– sampai ke damansara tropica keluar ke ikea —rupanya sunway giza tu belakang ikea..duuuuh….duuuuh.tepok dahi bila dh sampai..punya la senang kalau masuk jalan ikea.. ni tawaf One utama dulu.. ok end story about jalan  mencari sunway giza.now dh tau.kalau org tye pon xda la zura gagap-gagap nk jawab..serius mmg ddk kL 8tahun tp zura xpernah pon p One utama sendiri..kalau pg dgn Fmly pon setahun sekali je…

Ngam sampai ,kak laila pon sampai..pergh….lega jumpa cari.. dalam class ready barang-barang untuk make up..tp kt umah dh pakai bedak sejuk..dh pakai mask.dh cuci muka.. so xbyk step kene buat kt sana..cuma lap2 sikit je muka kasi habuk n peloh hilang.. tunggu untuk di make up kan..

Jom kita tgk Make Up Mary kay.

product

sesi exam Make up 1

Tajuk tema: dinner

Office / Job: dinner pandora

Beauty Consultant:Laila Abdul Rahman 

masa yg diperuntukan : 1 jam 30 minit.

sesi exam Make up 2

Tajuk tema: makeup for office.

Office / Job: as grapic designer.

Beauty Consultant:Laila Abdul Rahman 

masa yg diperuntukan : 1 jam 30 minit.

mmmmmmmmmmmm

muka asal selepas skin care

579837_10200700226970432_709818183_n

IMG_1588IMG_1661kaka

Laila Abdul Rahman n meazura

make up for dinner

mmmm1

office looks ,simple n casual

suka make up mcm ni…simple.xda la tebal sgt.IMG_1596

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

norazuraidris

bekam wanita

 Harini rawatan sy urut dan bekam ke rumah pelanggan .

Persediaan sy

Minyak urut bekam

Minyak urut aroma cvt

Cream urut wajah beauty cottage

Minyak urut lavender

Antibax handstinitizer .

Cust harini seorang yang ada sifat geli2 semasa sentuhan. So urutan akan ambil masa sedikit. Apa pon seronok cust , pastu buat terus bekam. Disarankan selepas rawatan minum air madu atau milo untuk memberikan tenaga. .

Untuk tempahan rawatan blh whtsapp sy dia 0189009493

#bekam #bekamwanita #urut #urutkerumah #bekamkerumah

tweets – tweets make me happy

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: