Make Up

Wanita dan make up x boleh dipisahkan..muka akan lebih segar dan kemas, tidak la selekeh macam baru bgn tido. Zura dan Make Up pula..haaaaa…beli barang Make Up tu sentiasa …sampai arini baru zura sedar rupanya make Up yg 2-3 tahun lps pon masih ada.. Bila masa nk guna kalau pergi Kelas n Bengkel Jewellery nk Make Up.. Make Up pon boleh cair kene hawa panas..Now 1/2/2013 kehidupan makin stabil ,dh mula kerja..dh selesa.. dh tenang.. Rasanya penjagaan diri memang penting.. Jom tgk setengah Koleksi barangan Make Up zura…make o

Tu diaaaaaa barang..macam-macam jenama ada. Berwarna-warni.. Bila nk abis pon xtau la..nk guna beli..pastu x guna dh..pastu beli lagi.. tp pencuci muka yg paling best sekali zura pakai skrg…

Jom kita tgk dari dekat apa kelebihan setiap barang.

jean paul perfume-horz

Jean Paul set ori : dulu harga 1 SET Rm 500..5tahun lepas beli sampai 2013 x abis lagi guna ok.. BOLEH BELI KT SOGO kL

kelebihan Wangi.

Bau haruman lembut

Tahan lama

Pakai sikit je tp dia punya bau kekal lama.

mary 3Hijau lip gloss harga RM2.00. lipstick silky girl harga 19-25 ringgit,lipstick ni xtau la brpe kali kene panas … kene sejuk.. sampaikan dah cair.. lipstick blkg beli 2010 masa tu couple dgn A.. yg merah dpn ,beli bln 11/2012 masa kerja Pandora..

3F_8916Foundation marykay RM 75

KEBAIKANNYA:
 – Cecair foundation ini mempunyai kandungan vitamin E dan sebatian peptide yang membina kolagen, hasilnya ialah kulit akan lebih tegang, muda dan sihat.
– Dengan kolagen, Garis halus dan kedutan kurang ketara dan kulit menjadi lebih sempurna
-Warna kekal seperti asal bagaikan lapisan kulit kedua anda walaupun setelah lebih dari 5 jam.
-Matte: Mempunyai mikrosfera khas bertindak sepanjang hari untuk menyerap minyak dan mengawal kilatan tanpa berasa berat dan tidak Nampak seperti bermekap tebal.
-Matte: Penampilan pori jelas berkurang.
-Luminous : Kompleks pelembapan yang diperkaya dengan jojoba pembelai kulit yang member keselesaan dan penghidratan berpanjangan.-Luminous: Kulit segera kelihatan berklilau, berseri, cerah dan memukau pandangan secara ketara setelah sekali penggunaan.

mary marySet skin care Mary Kay 1 set 285- 3 bulan sekali beli..best product ni muka akan jadi tegang. segar…

lipsgloss n lips mask rm 80. lips mask mampu mencerakan bibir,menangalkan kulit mati pada bibir.

maskara rm 50. tahan lama dan tak jatuh dipipi kalau di gosok..

oil remove make up 70.. dh pakai make up kene la remove supaya hilang 100%
mary mary 2eyesshadow black box jenama MAC pasar malam.. white box Maybelline eyeshadow. total RM 100 ..2 tahun pakai xhabis yg boleh habis sebab kene congkeh di anak saudara je..nixodemNixodermApa tu NIXODERM ???ia adalah product from South American..Boleh cari dekat Guardian,zura pakai bila rasa ada jerawat nk aktif sapu 15minit misti jerawat tu kecut blk.hahaha..bila sapu rasa pedih dlm 5 minit.

  • Small Nixoderm – RM4.90
  • Moderate Nixoderm RM8.90

effective untuk merawat keadaan kulit macam :

  • Ringworm
  • Psoriasis
  • Jerawat
  • Blackhead
  • Kegatalan
  • Kurap
pakejginseng
Rambut Gugur.
http://www.rambutgugur.com/
set penjagaan rambut guna product ni.
Bila shampo rambut rasa tenang berangin..segar je.. sejuk.. sakit kepala pon boleh hilang.
BAU herba wangi. rambut gugur makin xbyk. Mujarap walaupon mahal. dulu pakai PRODUCT pasaraya rambut gugur byk .Sbb ari2 kene shampo,kalau x shampo mlm tido rasa x tenang,gelisah,mcm x cukup benda x buat..
OK la sampai d sini sahaja cerita make up..kalau nk cerita byk lg..dlm kepala katil x keluar lg brg2 penjagaan diri plk.Banyak mmg banyak..
growing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

norazuraidris

friend at face book give me aura in life

bekam wanita

Assalamualikum
10 org top terapis Bekam yang menerima Sijil Kemahiran Malaysia daripada Kementerian Sumber Manusia pada hari ini.
Antaranya dari depan
Puan Reen (Selangor)
Saya Azura (Selangor)
Hjh Zaliah (Selangor)
Puan Nor hana (johor)
Puan Hanie (melaka)
Puan Arfah (machang kelantan)
.
Belakang barisan lelaki
Ustaz din (serendah)
Tuan Hafiz (N.sembilan)
Tuan Mifdal (Kelantan)
Tuan Haji shani (Gombak)
Tuan Amir (Kuala Lipis)

#bekam #bekamwanitanosatumalaysia #bekamwanita #bekamkerumah #bekamjerawat #ampang #harianmetro #beritaharian #tv3 #nona #azuraspaandwellness

tweets – tweets make me happy

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: