Convocation diploma

Tiga tahun di negeri orang. 3 tahun  pahit,manis di UiTM Kelantan. Akhirnya tamat juga diploma senilukis senireka logam halus(jewelley design). Hari convocation diploma tu panas terik, xtahan!! Gerai banyaknya yang jual bunga dan hadiah. Harga semua boleh tahan.Mak, Akak zura xnak bunga.mahal la.Jangan beli tau. Sekali keluar dewan NAH ko 2 jambagan bunga, dgn taddy bear lg. Siap akak seponser ambil pic studio. Seronoknya dapat diploma dah kat dalam tangan, esokkannya kami semua celebrate kt GENTING  2 hari 1 mlm je. SYUKUR pada Allah cz dh ada diploma. Now teruskan usaha dalam ijazah pulak.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

norazuraidris

bekam wanita

Promosi cuti ni harga runtuh rawatan sy pada pelanggan sekitar Ampang - Gombak -Cherass. 
Waktu rawatan hanya 10pg - 2ptg ke rumah anda.
.
8 Malam hanya dtg ke home spa sahaja yg layak untuk tebus servis ini. .
Seminggu sahaja jgn lepaskan perluang di belai manja. Tak rugi keluarkan duit untuk kesihatan.
.
Urut badan 1 jam
Bekam unlimited cup
Lulur wangi berjenama
Normal Facial beauty cottage
Masker sejuk merawat dan meyegarkan wajah 
Rm200
Rm200
Termasuk trasport dan tol 
Saya pejam mata nk bg servis super duper murah ni. .
Kebaikan rawatan pakej ni
Menyegarkan badan 
Membantu seri wajah
Membuang daki lama badan
Merawat masalah jerawat di badan
Melancarkan aliran darah
Membantu rawatan sakit kepala
Dan banyak lg. 
Tempahan boleh dibuat di
018 900 9493
018 900 9493

tweets – tweets make me happy

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: